Home
 

Historik

VD Slobodan 

                          E-post:  eumab@telia.com  VD .Slobodan Misic  slobodan.eumab@telia.com 

 

Vi är ett litet familjeföretag som grundades 1981-06-15 då först som hobby verksamhet inom elektronik & service på maskiner och mät utrustningar. Den 4 januari –89 bildade vi Misic s aktiebolag  EUM AB , med , Slobodan Misic som VD. Vi startade även ny verksamhet som : Legotillverkning, försäljning och reparation av elektronik samt idka därmed en förenlig verksamhet.

Sen –88 jobbar Vi även som konsult hos Parker hydraulics inom utveckling , kundanpassning, kund support och reparationer av olika styrsystem. 

Vi renoverar Sakae styrspakar , kalibrerar Sakae joystickar  och tillverkar även olika reservdelar till dem. Vi kan det mesta inom elektronik.

    Hantering och Pris på renovering av spakar När spaken anländer till oss, registreras spaken och vi skickar även ut en bekräftelse till kunden om att spaken har kommit fram. Spaken läggs därefter i en kö, men om det är riktigt akut eller brådskande kan undantag göras. Det kan ta allt ifrån 10 till 20 dagar från det att spaken har anlänt till oss och att ni har den tillbaka renoverad och klar. 

Kostnaden för renovering av en spak kan ligga emellan 800 skr och 3000 skr beroende på vilket fel det är och hur stort/hur många fel det är.  Kunder som skickar många spakar eller annan elektronik till oss för renovering får rabatt.

                            

 

Idrottsvägen 19, 507 71 GÅNGHESTER 
tel. nummer: 033-256940

 Fastighet

             Zivorad Misic Tehnolog,  ADB